Vyberáme z kolekcie: Jednoduchý minimalizmus

Tenisky adidas NMD

Často sa stretávame s tým, že veci neustále skrášľujeme a vylepšujeme, až sa z nich stanú veci škaredé a nepoužiteľné. Vtedy nám prídu veci, ktoré sú naopak jednoduché, úplne dokonalé. Takto na nás pôsobia aj nové tenisky adidas.

Model adidas NMD už nie je treba predstavovať. Na trhu sa objavujú už asi 3 roky. Zažili sme mnohé zaujímavé verzie, niektoré vyzerali lepšie, niektoré horšie. Nedávno nám do ponuky zavítal model, ktorý sa vrátil späť k začiatkom tohto modelu a priniesol tým opäť tú nádhernú jednoduchosť.

Čierne tenisky adidas NMD_R1 - B37618
čierne adidas NMD R1 B37618

Vybrali sme dva modely adidas NMD R1 v čiernej a bielej farbe. Zvláštnosťou modelu je červený detail na bočnej strane tenisky. V kombinácii s farbou zvršku tenisky ich obzvlášťnuje a vytrháva z radov “nudných” tenisiek. Čierna verzia tenisiek má navyše čiernu farbu boost podrážky, ktorá sa vyskytuje len ojedinele.

Typické vlastnosti tenisiek adidas NMD, stojí zato vyskúšať. Vďaka boost podrážke budete mať nohy ako v papučkách. Kto nevyskúšal ani neuverí, akú radosť z chôdze tieto tenisky prinášajú.

Biele tenisky adidas NMD_R1- B37619