Vítame Thrasher v Aranburu !

Po prvýkrát si u nás môžeš vybrať namakané oblečenie od značky Thrasher
 

Práve nám dorazili nové vecičky od najprestížnejšej skateboardovej značky, ktorá je hitom posledné dva roky na celom svete. Ak si telom aj dušou skejťák, tak jeden kúsok z tejto nádielky kolekcie holiday 2017 ti nesmie chýbať.  Je už na tebe či si vyberieš mikinu s ,,FLAME LOGOM" s horiacim motívom, alebo si skôr zástancom jednoduchého nápisu na tričku

Je to pánska alebo dámska značka?

Thrasher je síce pánska značka, ale je taktiež známa tým, že je veľmi obľúbená aj u dievčat, ktoré majú rady skejťácku módu. Je to na tebe, či si dáky kúsok vyberieš preto, že si „rodený“ skejťák/ skejťáčka, alebo len preto, že chceš vyzerať  štýlovo. 

História Thrasher

Ak si nevedel, tak Trasher je pôvodne módny časopis, ktorý bol založený v roku 1981 Kevinom Thatcherom, Ericom Swensonom a Faustom Vittelom a pochádza zo San Francisca. Predovšetkým v jeho vydaniach nájdeš články o skateboardingu, hudbe  a rôzne rozhovory. Svoje veci začal Trasher predávať už od 80-tych rokov. 




Osobitosť tejto značky môžeme prirovnať napríklad k trendovým tričkám od rôznych rockových kapiel ako je napríklad Metallica, Rolling Stones, ACDC alebo Ramones, pretože väčšina ľudí začala tieto tričká nosiť, aj keď nepoznali ani jednu skladbu týchto kapiel. 


  

Produkty na fotkách nájdeš v kategóriach thrasher: pánske mikiny , pánske tričká, pánske bundy a čiapky . 
Len pre prvých 50 z vás sme pripravili špeciálny zľavový kupón s 10% zľavou! stačí zadať k objednávke kupón: thrasher a z ceny sa ti odráta 10% !

Článok a fotky pripravila @klaudipoloncova