VANS SETY 2018

Aranburu sa opäť rozrástlo o farebné novinky značky Vans. Nenecháme si ich predsa len pre seba, a preto sme sa rozhodli podeliť sa aj s tebou a ukázať ti zopár outfitových inširácií a aj  boty, lebo vieme, že tie miluješ najviac. Na svoje si určite prídu baby aj chalani.

1. PÁNSKY SET VANS

S červenou budeš vyzerať štýlovo. Táto čierno-bielo-červená kombinácia je jednoducho nesmrteľná klasika, no s vynoveným dizajnom je úplná pecka!  Doplnky Vans sa rozrástli aj o kockovaný opasok a peňaženku, ktoré k sebe krásne ladia. Pánske tenisky Vans tiež patria k horúcim novinkám a dokonale sedia k ostatným doplnkom. 

2.PÁNSKY SET VANS

Keďže tu pomaly, ale isto máme jar, tak s ňou prišli aj farby. Pánske oblečenie Vans ukrýva aj mega kúsky, ako napríklad výraznú, žltú, mäkkučkú mikinu Vans, ktorú sme zladili s teniskami. Aby z teba nepadali gate na doske, tak sa poisti jednoduchým čiernym opaskom a samozrejme do zadného vrecka a patrí aj štýlová peňaženka. 

3. DÁMSKY SET VANS

Ružová sa v ženskom šatníku nikdy nestratí a už vôbec nie na tejto skvelej mikine. Prehodiť na ňu môžeš čiernu alebo kockovanú bundu (je obojstraná). Dámsky Vans vždy ide s dobou, tak ako aj krásne jarné, kvetinové motívy, ktoré sa objavujú aj na legedárnych teniskách vans old skool. A tvoj bad hair day zachráni čierna šiltovka Vans z kolekcie Peanuts.

4.DÁMSKY SET VANS

Posledný outfit je s TOP ružovými dámskymi teniskami Vans z novej kolekcie, ktoré ti nesmú chýbať v botníku. A rovno k tomu zlaď krásnu a jednoduchú ružovú šiltovku a logo na šedom tričku Vans. Keď vybehne slniečko, ukáž štýl s retro okuliarmi a večer keď sa ochladí len prehoď klasickú čiernu mikinu Vans. Samozrejme ako správna ženská, všetky drobnosti nenos po vreckách, ale hoď do štýlovej crossbody kabelky.

článok pripravili @katkaselecka a @julia.3zmova
fotky pripravila @klaudipoloncova