Vans Berle PRO

9. februára bol svetu predstavený nový model skate tenisky Berle PRO od značky Vans. Bohužiaľ, menším zdržaním sa k nám dostali až teraz. Na druhej strane sme mali dostatok času sa pripraviť na ich príchod. Tenisky sme rozobrali do detialov a máme pre vás parádne podrobnosti o tomto novom kúsku.

Ako sú tenisky poskladané?

Tenisky majú novú konštrukciu  "wafflecontrol" . Tradičný pohárikový tvar je obzvlážnený špeciálnou oblasťou v pätovej časti a ku špičke sa podrážka zužuje. Podrážka je hrubšia len v tej časti, kde je to nevyhnutné pre tlmenie nárazov. Tým pádom majú tenisky dokonalý "board feel", teda dokonalú odozvu od dosky. Okrem týchto nových vlastností tenisky disponujú osvedčenými vlastnostami od Vans napr. zosilenie v oblasti špičky Duracap a dokonalé prisposobenie k nohe Luxliner.

Aj napriek tomu, že tenisky sú silno výkonné a nabúchané technilógiami, tak na prvý dojem pôsobia veľmi kompaktne. Prichádtajú v troch farebných variantoch. V bordová, v modrá a čiernobiela kombinácia si iste nájde zalúbenie u kohokoľvek.

 

Záverečné hodnotenie

Po týždňovom testingu tenisky vyzerajú stále ako nové. Aj po niekoľkých kickflipoch tenisky nevykazujú žiadne výrazné opotrebenie. Navyše ten boardfeeling je úplná parádička.

>> Tenisky Vans nájdeš tu <<

Prečo nakúpiť v aranburu ?

Sme ekologický ! záleží nám na životnom prostredí.
Doručujeme do 24 hodín
Doprava nad 50€ zadarmo
14 dní na vrátenie tovaru bez starostí
sme malá rodinná firma a snažíme sa robiť všetko tip top