Valentínsky tip pre frajerku od Aranburu

Pomaly, ale isto je tu najgýčovejší deň v roku, a tým je Valentín. Deň, keď sú všade červené srdiečka a všetko je milé a zaľúbené. Všetky sociálne siete sú zaplavené fotkami šťastných párikov a na druhej strane sa tu nájdu single ľudia s fotkou, na ktorej bozkávajú pizzu a sú tiež šťastní. 

Potrebuješ pomoc? Dáme ti pár tipov! 

V aranburu sme sa ti rozhodli pomôcť. Ber to ako malú inšpiráciu a ťaháčik na to, ako potešiť svoju priateľku a stále zostať originálny.  

Ako prvý tip sme vybrali predĺženú štýlovú mikinu v krémovej farbe, ktorú dopasuje ku všetkému bez toho, aby sa nad tým nejako nezamýšľala. Cez deň do mesta alebo aj na hory. Mikina je teplá a mega pohodlná. 

S botami sme šli na istotu a rozhodli sme sa pre poulárne Adidas NMD, ktoré sú teraz veľkým hitom. Sú pohodlné, kvalitné a dopasuje ich aj k sukni. Každá baba chce byť štýlová a miluje módu. Tenisky nájdeš vo viacerých variantách, takže sa inšpiruj a vyber toho správneho modelu necháme na teba.

Tretím kúskom bude batoh. Dobre vieme, že ženy so sebou nosia polku života a potrebujú dostatok priestoru na svoje veci. Aj batoh môže byť trendy. Tento zamatový Vans batoh je v kurze. Ak by sa ti tento kúsok páčil nájdeš k nemu aj tenisky a šiltovku.

A teraz je len na tebe, aký deň spravíš svojej milovanej polovičke. Môžeš sa inšpirovať s každým kúskom a zostaviť outfit, alebo jej vyberieš len jeden kúsok, ktorý zaručené poteší. 

článok pripravila @katkaselecka
fotky pripravili @katkaselecka a @freckled_kristina