Tipy na Vianočné darčeky 2020

Docela nešťastný rok 2020 sa nám pomaly blíži ku koncu a aj my v aranburu dúfame, že ten ďaľší nám všetkým prinesie oveľa viac dôvodov na úsmev. Nechceme už tento rok len tak hodiť za hlavu, ale snažíme sa vyťažiť z minima maximum a využiť aj posledné decembrové dni nato, aby sme si spravili krajší rok. Blížia sa Vianoce, najpokojnešie obdobie roku, a preto sme aj tento rok pripravili pre vás pár tipov na Vianočný darček, ktorými si môžeš spríjemniť Vianoce sám sebe, alebo môžeš obdarovať svojho blízkeho.

1. Batoh

Hitom tohto roka je batoh. Čo iné nám ostáva, keď sa takmer nesmieme stretávať. Diskotéky, bary, školy, sociálizácia je na bode mrazu. Ostáva nám len príroda. Batoh je skvelá vec ,s ktorou sa pobalíš na výlet do prírody.

2. Tenisky

Zozimilo sa a určite je fajn vybrať si niektoré z pohodlných zimných zateplených tenisiek.

3. Mikina

Dlhodobo - roky - sledujeme, že mikina je typický Vianočný darček. Prakticky každá babka , ktorá príde k nám do predajne s vnukom siaha v radách pre svojho miláčika, aby si vybral nejakú teplú mikinu a my s babkami na 100% súhlasíme.

4. Ponožky

My škrečkov do ponožiek neobliekame, ale radi prinášame ponožky svetových značiek. V našej ponuke nájdeš rokmi overenú klasiku.