Tenisky, bez ktorých si nevieš predstaviť leto

Aj tebe ako prvé napadli Conversky? Táto znáčka bola založená pred 110 rokmi a patrí medzi najobľúbenejšie a najikonickejšie tenisky vôbec. Logo prešlo viacerými redesignami, najnovší je z minulého, roka, 2017, ktoré sa opiera o dedičstvo značky.  

Značka sa preslávila po celom svete, no hlavne ich tenisky sú doslova legendárne. Dámske tenisky Converse sú v rôznych farebných prevedeniach a vzoroch. Pánske tenisky Converse sú vďaka svojmu látkovému prevedeniu perfektná voľba na teplé dni. Conversky vieš aj perfektne zladiť s rôznymi doplnkami.  

Ak miluješ ,,match" vo svojom šatníku, potom ťa tento bodkovaný vzor na teniskách a batohu dostane. 

Samozrejme v horúcich dňoch nesmieš zabúdať na štýlovú pokrývku hlavy. Najlepšie v krásnych, sviežich farbách aké majú šiltovky Converse.  

No a čo viac ti evokuje leto, ako plameniakový vzor, ktorý je momentálne veľmi obľúbený na módnych doplnkoch. Naše nové batohy Converse a vrecká Converse sú v nádherných farbách a rôznych vzoroch. 

Inšpirovať sa môžeš našim štýlovým outfitom. Pravdaže u nás v aranburu nechýbajú ani tričká Converse. Neváhaj už ani chvíľku a čekuj mega nádielku od značky Converse

Článok pripravila @julia.trizmova 
Fotky pripravila @klaudipoloncova