Podpor domácich, alebo ako zvládame koronu

Ahojte aranburáci! 

Prežívame zvláštne obdobie. Bežne by ste browsovali náš web a s prichádzajúcou jarou, si vyberali nové tenisky. Situácia sa však zmenila, sedíme doma a všetci čakáme čo bude. Prichádzajú nové a nové informácie, nové a nové nariadenia, medzi ktorými je aj povinnosť uzavrieť našu predajňu. Avšak pre tých z vás, ktorý by ste si stále chceli niečo nakúpiť do svojho šatníka, máme eshop v plnej prevádzke!

Sme rodinná firma, to znamená, že základ našej firmy tvorí naša rodina. Konkrétne ja (Marcel) s bratom (Filipom) sme každý deň v práci a vybavujeme vaše objednávky, fotíme fotky, ktoré lajkujete na Instagrame a vybavujeme všetky vaše požiadavky. Výrazne sme osekali naše výdavky, náklady na reklamu a pod. Tým pádom sme precenili celý eshop na 20% zľavu, teda aj na NAJNOVŠIU KOLEKCIU.

Je od nás hlúpe žiadať vás, aj napriek situácii aby ste u nás nakúpili. My sami si uvedomujeme akú neľahkú situáciu korona priniesla do našich životov. No ak sa už rozhodnete kúpiť nové tenisky, tričká, batoh alebo šiltovku, tak si pozri našu ponuku. Verím, že máme dostatočné široký a kvalitný sortiment tak, aby si si tam vedel vybrať. 

Predpokladáme, že značky sa budú snažiť podržať najmä svojich najväčších klientov, rovnako štáty zrejme podporia tých najväčších zamestnávateľov. Malá rodinná firma, kde sme dokopy šiesti, je z tohto pohľadu odkázaná iba na vás a na vašom rozhodnutí, kde a u koho nakúpiť.

Rovnako je na tom aj množstvo iných, malých, lokálnych slovenských firiem, a preto sme sa rozhodli vytvoriť výzvu. #PODPORDOMÁCICH  

Mali by sme držať pokope a navzájom si pomáhať, v dnešných dňoch je to asi dôležitejšie než kedykoľvek predtým. 

Ďakujeme !

Ako aktuálne pracujeme?

Vymysleli sme novinku! Po Trnave spustíme doručenie aj vyzdvihnutie zásielky zadarmo. Aktuálne čakáme kým nám banka spustí na stránke platbu kartou a ihneď potom vám Trnavákom budme voziť balíky expresne rýchlo, prakticky tak rýchlo ako keď si bežne objednáte pizzu.

Nakoľko my aj v predajni bývame, tak predajňa stále slúži aj ako výdaj eshopu. Na predajni sú zavesené naše telefónne čísla a prakticky ak nám zavoláte, tak cca do 5 minút vám otvoríme :-)

Zvyšok Slovenska doručujeme tak ako štandartne. Po objednávke váš tovar pripravíme, pobalíme a odošleme na vašu adresu. Kuriér GLS vám tovar doručí hneď v nasledujúci pracovný deň.