Pastelky z novej kolekcie

Prívitaj jar s pastelovými farbami!

Vonku síce ešte nie je najteplejšie, ale jar nás môže kedykoľvek prekvapiť. Tieto pestré pastelové farby sa k jari neodmysliteľne hodia. Skvele sa kombinujú a aj jeden kúsok rozžiari tvoj outfit. Na výber je toho dosť, takže si určite prídeš na svoje. Neboj sa farieb a zlaď svoje fádne kúsky s niečim originálnym z Aranburu. 

Spojili sme dve svetoznáme značky ADIDAS & VANS, ktoré sa farebne zladili do letných farieb. My sme sa s tým trocha pohrali, keďže vo farbách sa medze nekladú a tvoja kombinácia je len na tebe!

Modrá kombinácia

Baby blue je v trendoch nejaký čas, a tým to potvrdzujú aj tieto dve značky. Dámske oblečenie Adidas prišlo s pestrými farbami, ktoré využiješ na jar, ale aj na leto. V novej kolekcií nájdeš mikiny, tričká, nohavice...proste všetko, čo potrebuješ. Dámske tenisky Vans si zachovali svoj štýl a v novej kolekcií priniesli farby.

Žltá kombinácia

Žiarivá žltá priláka leto, hneď ak vytiahneš mikinu s botami do ulíc. Pohodlná mikina a tenisky ti doma nemôžu chýbať. Svoj outfit môžeš zakončiť aj dámskymi šiltovkami Adidas, ktoré si poradia s tvojim neposlušným účesom. Ak si milovník tejto farby, tak si pozri našu ponuku žltého oblečenia.

Ružová  kombinácia

Ružovej nie je nikdy dosť, a preto sme vybrali kombináciu značiek, nie farieb. Jednoduchý a priestranný batoh Vans s ružovými botami a štýlovými nohavicami Adidas. Skvelé čo?

Farebná kombinácia

Nesmrteľná kombinácia pánskej mikiny Adidas baby v blue farbe, ktorú doladíš k ešte väčšej klasike, ktorá prišla s multicolorom, a tým sú pánske Vans tenisky.

Červená kombinácia

Ak máš rád červenú, tak tu toho máme pre teba dosť. Naša ponuka sa červenými teniskami a červeným oblečením len tak hmýri.

Pohodlné dámske tepláky Adidas nájdeš vo viacerých farbách. K nim obuj tie správne boty v akejkoľvek farbe a máš vyhraté. Hlavne pohodlne! A o to sa Adidas a Vans postará. 

 

článok pripravili @klaudipoloncova a @katkaselecka
fotky pripravila @klaudipoloncova