Novinka v aranburu - NEW BALANCE

Do našej predajne vítame novú značku v podobe skvelých tenisiek New Balance, z ktorých máme obrovskú radosť a chceme sa s ňou podeliť aj s vami.

Značka na trhu viac ako 110 rokov

Spoločnosť New Balance vznikla v roku 1905 v Bostone, teda má už viac ako 113 rokov. Tieto tenisky sa odvtedy stali doslova legendou. Na svedomí ich má Wiliam J.Riley, ktorý chcel pomôcť ľudom, ktorých trápili problémy s chodidlami a boli celý deň na nohách. Prišiel s teniskami, ktoré sú pohodlné, ale zároveň dobre vyzerajú.

 

Kvalita na prvom mieste

Hlavným cieľom značky je prinášať nové kolekcie, ktoré budú vyhovovať všetkým zákazníkom. Nájdeme tam bežeckú aj walkingovú obuv, pričom je dôraz kladený na kvalitu a komfort. New Balance je považovaná za jednotku v atletickom obuvníckom priemysle.



Bez reklamy

Väčšina športových značiek platia za propagáciu ich značky, no New Balance to nerobí! Namiesto toho peniaze investuje do inovácie a modernizácie. Preto sa stretnete len málokedy s reklamou na túto spoločnosť. 

New Balance v aranburu

Nemohli sme dopustiť, aby tieto kultové tenisky chýbali v našom obchode. Preto vám prinášame najnovšie kúsky a naše sklady sa budú plniť touto značkou aj naďalej. Nájdete u nás krásne modely dámskych tenisiek New Balnce a aj pánskych tenisiek New Balance v najrôznejších farebných prevedeniach.

Článok pripravila @julia.3zmova
fotky pripravila @klaudipoloncova