Máme nový web - aranburu 4.0

Vývoj nezastavíš! V online svete sa vyvíjame každý jeden deň. My takisto nespíme na vavrínoch a makáme na zlepšeniach ako sa len dá. Ak nastane zádrhel, tak hľadáme riešenia a keď príde zádrhelov viac meníme web:-D . Aranburu verzia 4.0 je moderná platforma vymakaného eshopu, ktorú si zamilujete, lebo ti poskytne oveľa viac možností ako predchádzajúce verzie. 

Najvýraznejšie zmeny sú :
-  14 možností filtrácie produktov
-  rozsiahle produktové popisy
-  prepojenie blogu a produktov

Na novom webe ešte nemáme nahrané všetky produkty, tak dočasne nechávame spustený aj starý web. Nájdeš ho na linke old.aranburu.sk 
Pre všetkých nostalgikov a najvernejších fanúškov aranburu pripájame krátku galéri predchádzajúcich verzií.

Aranburu 1.0 (2010) - old skool
aranburu eshop z roku 2010

Aranburu 1.0 (2011) - iba grafická úprava

Aranburu 2.0 (2012) - upgrade celého systému aj grafiky- bol prehľadný, ale strašne pomalý. 
aranburu eshop verzia 2.0

Aranburu 3.0 (2014) eshop na ktorom sme vybavili viac ako 30 000 objednávok !
aranburu verzia 3.0

Aranburu 4.0 - aktuálny web www.aranburu.sk 
Aktuálne pracujeme na webe dňom i nocou. Na eshope je ešte kopec roboty a bude ešte pár týždňov trvať než ho vyladíme do finálnej podoby. Veríme však tá robota, ktorú do webu vkladáme bude stáť zato !

OZNAM: Počas decembra sme postupne spúšťali novú verziu eshopu. Nevyhli sme sa komplikáciám a rôznym výpadkom. Niekoľko krát nám vypadla synchronizácia so skladom na predajni, a preto sa sem-tam stalo, že na eshope figuroval tovar, ktorý sa nám v predajni reálne vypredal. Príchodom nového webu sme však zlepšili veľa interných procesov a takéto chyby by sa mali stať už len výnimkou. Za zrušené decembrové objednávky sa zákazníkom ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie.

 

Vaše aranburu :-)