Malá ochutnávka nového tovaru

Aj keď je vonku ešte stále zima a niekedy nám posneží, my v aranburu sme nemohli odolať záplave krásnych farieb v novej kolekcií. O chvíľku tu máme jar, tak sa inšpiruj a priprav sa na ďalšiu sezónu novými štýlovými kúskami, ktoré su len malou časťou z peckových noviniek čo pre teba máme. 

Možno ťa osloví táto výrazná mikina Vans Estblished 66 a keby aj nie, v novej kolekcií na teba čaká množstvo pánskych Vans mikín, ale aj dámskych Vansových mikín.

 

Mikiny DC shoes prišlo tento rok s naloženými kúskami, napríklad aj s kolaboráciou s Kevinom Metalierom, ktorá je originálna svojim zaujimavým a jednoduchým dizajnom.

Máme tu aj niečo pre nežnejšie pohlavie od značky Roxy, ktorá vždy hýri farbami. Kombináciu jednoduchšej mikiny a tehlovej biker bundy Roxy sme si absolútne zamilovali.

Ak si dievča, ktoré zbožnuje ružovú aj v športovom looku alebo len potrebuješ dostať farby do šatníka. Tak v takom prípade, táto mikina vans open road hoodie bude presne pre teba!

Samozrejme, toto je len malá ukážka z nového tovaru. Chystáme už pre vás viaceré články, kde predstavíme jednotlivé značky aj pre pánov aj pre dámy. Takže sa určite máte na čo tešiť!

článok pripravila julia.3zmova
fotky pripravila @klaudipoloncova