intervjú aranburu #1

AHOJTE ARANBURÁCI ! pripravili sme si pre vás novú kategóriu článkov so zaujímavými rozhovormi :-) Budeme v ňom spovedať naše followerky, aby sme sa dozvedeli viac o ich vkuse a akým trendom najviac podliehajú. Veríme, že sa vám bude nová séria páčiť. 

Fotky pripravila naša najlepšia fotografka @klaudipoloncova.

Ahoj, volám sa Simona. Mám 21 rokov. Pochádzam zo Žiliny. Momentálne už tretí rok študujem v Trnave a teda najviac času trávim tu. Popri škole pracujem v kaviarni a keďže nedokážem obsedieť na mieste, tak práca je aj môj koníček. Svoj voľný čas trávim s priateľmi alebo pri dobrej knihe alebo filme. 

Na fotkách sú použité produkty z ponuky Aranburu >> nájdeš v sekciách tenisky a tričká


?#1 Čo ty a móda?
Rada sa obliekam, nakupujem ako väčšina dievčat. Módne trendy sledujem, ale nie vždy sa nimi inšpirujem. Obliekam sa podľa nálady, takže neviem presne definovať svoj štýl obliekania. Mám rada jednoduchosť a nosím to čo mi padne do oka a v čom sa cítim dobre. A samozrejme najradšej nosím tenisky.

?#2 Na aké príležitosti využívaš športovú módu? 
Keďže aktívne necvičím (zatiaľ haha), tak oblečenie riešim len v letných mesiacoch, keď aktívne korčuľujem. Vtedy sa najviac rozhliadam po športovom oblečení a najviac ho nakupujem. Ale inak je pre mňa toto oblečenie módou na oddych a najlepšie sa cítim v teplákoch, mikine, teniskách a obľúbila som si túto kombináciu natoľko, že chodievam tak aj do mesta. 

?#3 Ktorý brand máš najradšej? 
Adidas a converse sú moje dva obľúbené brandy. Converse hlavne kvôli bielym nízkym “čínam” ktoré sú must have mojho botníka a odkedy bývam v Trnave nakupujem ich len u Vas. Adidas taktiež kvôli pohodlným, štýlovým, kvalitným teniskám a oblečeniu. Týmto by som chcela pochváliť aj obsluhu, ktorá vždy ochotne poradila s výberom a so starostlivosťou o tenisky. 

?#4 Čo @simonmajercikova a tenisky? 
Tenisky nosím najradšej. Hlavne kvôli pohodlnosti. Pekné tenisky sú pridanou hodnotou každého outfitu.  

?#5 Klasické tenisky alebo radšej experimentuješ? 
Mám najradšej klasiku. Čo sa týka farieb biele, čierne, sivé alebo poprípade kombinácia týchto farieb. Ale nepohrdnem aj nad farebnejšou variantou tenisiek ale musia mi hneď padnúť do oka a mať šmrnc, keď si ich obujem. 

?#6 Máš k nejakým teniskám spomienku? 
Presne teraz mi hneď napadla jedna spomienka. Pre mňa dosť vtipná. V mojich 14 rokoch som dostala ružové Vans Authentic. Bola som z nich unesená a pre mňa neexistovali krajšie tenisky ako tieto vansy. Dostala som ich nejak na jeseň a samozrejme veľmi rýchlo prišla zima, sneh, mrazy. Mňa to neodradilo od nosenia mojich obľúbených plátených tenisiek a keďže mama o tom nemohla vedieť, vždy som si ich na tajnáša obula do školy tak, aby ma nevidela. Mrzli mi nohy, šmýkalo sa mi ale mne to nevadilo, lebo som mala na sebe tenisky s ktorými som štýlová. Keď si teraz na to spomeniem smejem sa sama na sebe, lebo nosím dvoje ponožky do zimných topánok, len aby mi nebola zima. 

?#7 Ako často dopĺňaš botník? 
Nové tenisky si kúpim tak 3 krát do roka. Dosť dbám na tu čistotu, aby mi vydržali čo najdlhšie a robili radosť z nosenia. V nových teniskách by som najradšej aj spávala, dúfam, že to tak ma každý a nie som jediná haha. Ale zvyčajne tá radosť opadne tak po mesiaci, niekedy skôr niekedy neskôr.  

?#8 Čo ťa ovplyvňuje pri výbere tenisiek? 
Podlieham módnym trendom vo veľkej miere. Veľa krát sa mi stalo, že som videla tenisky na instagrame a povedala som si tie musím mať. Ale na druhej strane vyberám si tenisky hlavne podľa pohodlnosti a musím sa v nich cítiť dobre. Moja inšpirácia v obliekaní a obúvaní je modelka Karolína Mališová. Sledujem ju už dlhší čas na instagrame a od nej som sa pár krát inšpirovala pri nákupe tenisiek. 

Na fotkách sú použité produkty z ponuky Aranburu >> nájdeš v sekciách tenisky a tričká

Ak sa ti článok páčil a mala by si záujem o aranburu intervjú, tak neváhaj ani chvíľku !

Kroky sú veľmi jednoduché: 

  • pošli tvoj IG profil, alebo pár fotiek
  • napíš prečo by si to mala byť práve ty na mail klaudia@aranburu.gmail.com 

Možno čakáme práve na teba!