Kedy mi príde balík a kedy je otovorená predajňa

  • Dátum: 11.12.2020
  • Kategória: AKCIE

AKTUÁLIZÁCIA !

Predajňa je otvorená ešte štvrtok a piatok (17-18 december) potom len ako výdajné okienko (nonstop) až do 23.12.2020.
Doručenie na Slovensku: garantujeme, že doručíme všetky balíky, ktoré nám prídu do pondelka 21.12. do 16:30.
Doručenie v Trnave: Osobne vám doručíme všetky objednávky, ktoré si objednáte do 23.12. do 16:30.


Chaos. Asi toto je ideálne slovo pre označenie tohto roka. Nikto nevie čo je , bolo a hlavne ako bude. Nezmyselné nariadenia sa striedajú so zmyselnými úplne bez rozmyslu,  a tak sme si zmysleli , že dáme čierne na bielom ako budeme v najbližšie dni a týždne fungovať.

AKO JE OTVORENÁ PREDAJŇA počas DECEMBRA?

Neviem, či viete, ale naša malá firma ARANBURU je rodinná firma, to znamená, že v nej pracuje v prvom rade rodina (ja , otec, brat a naša Žanetka). Naša firma je tak moc rodinná, že dokonca bývame priamo nad obchodom, takže keď sme v práci sme doma a keď sme doma, tak sme v práci. Preto je predajňa otvorená prakticky stále, ale aby to bolo aj v súlade s nariadeniami, tak tu vám dávame malú nápovedu ako budeme najbližšie dni a týždne otvorení.

Otváracie hodiny predajne aranburu (počas DECEMBRA 2020 - JANURÁRA 2021)
1. - 20. december otvorené od 09:00 do 18:00 aj v Sobotu a nedeľu
21. - 23. december otvorené výdajné okienko (prídete pred predajňu a my vám otvoríme okienko a vybavíme , čokolvek potrebujete)
24. - 27. december  zatvorené
28. - 30. december - otvorené výdajné/výmenné okienko
31. - 3. január - zatvorené
4. - 5. január - otvorené výdajné/výmenné okienko
6. január - zatvorené
7. - 10. január - otvorené výdajné/výmenné okienko
od 11. januára snáď už otvorené normálne

AKO S ESHOPOM? kedy mi príde balík ? a akú obrovskú výhodu maju TRNAVÁci ?

Ešteže ten eshop máme. Vďaka nemu si viete pozrieť celú našu ponuku, pekne doma na počítači, alebo v mobile. Samozrejme viete cez neho aj nakúpiť. Prakticky hneď ako nakúpite, tak vám objednávku vybavíme, lebo ten tovar, čo vidíte v ponuke eshopu, tak aj reálne máme na predajni. To znamená, že nepoužívame žiaden externé sklady. Tým, že všetko hneď máme, tak to aj rýchlo pobalíme a hneď aj odošleme. Do celého Slovenska riešime dopravu kuriérom GLS, ktorý vám balík doručí hneď v ďalší deň. Ak chcete mať istotu , že vám balík v rámci Slovenska (okrem Trnavy) príde na 100% do Vianoc, tak radšej objednajte najneskôr do 15:00 - 21. decembra.

Trnaváci majú veľkú výhodu. Tým , že aj my sme Trnaváci, tak vy môžete s kľudom objednávať až do 23. decembra do 15:00. Všetky balíky vám osobne doručíme a navyše za dopravu v rámci Trnavy a blízkeho okolia neplatíte ! Už sa nám stalo, že sme doručili rýchlejšie tenisky, ako niektoré reštiky pizzu !

DOKEDY Môžem vymeniť nevhodný darček?

Nikto z nás si nechce nájsť pod stromčekom o palec menšie tenisky. Samozrejme nemusíte sa báť. Všetky nevhodné darčeky vám vymeníme do 10. januára !

ZÁVER

UFF FF  veru korona nám pripravila neľahké časy a ďakujeme vám , že ste sa rozhodli pre nákup v našom malom skromnom rodinnom podniku a uprednostnili ste nás pred veľkými korporátnymi nadnárodným pfuj pfuj podnikmi. Vďaka tomu snáď pridáme k našim 23 rokom na trhu ešte pár...