Jarná DC shoes kolekcia 2019

Americká značka DC shoes je založená už v roku 1993 a  za tú dobu vyrobili plno skvelých tenisiek. Málo kto z vás asi tuší, že druhá kolaborácia značky Supreme bola práve s teniskami DC shoes už v roku 1999. My v aranburu značku DC milujeme pre jej fresh look a aj množstvom technológii, ktoré do svojich tenisiek zapracovávajú.

Model DC Pensford 

Model Pensford je na prvý pohľad identifikovateľný, lebo má vyvýšený tvar a okolo členku je elegantná pracka. Zahoď všetky staré tenisky, ktoré si tak vytrvalo odkladáš a nahraď ich novými! 

Model DC E. TRIBKEA

Tieto tenisky z dielne DC shoes patria rozhodne k tým zaujímavejším kúskom. Ich hravé farebné prevedenie a bezkonkurenčné pohodlie z nich robí ideálneho spoločníka na všetky tvoje dobrodružstvá.

Model DC shoes Kalis

Promodel tenisiek DC shoes Kalis sú úplnou novinkou z dielne DC shoes. Sú to zrejme najlepšie skateboardové tenisky súčasnosti, ktoré sú vyrobené pod drobnohľadom Josha Kalisa.


Tenisky DC shoes Barksdale

Pekný model z dielne DC shoes sa stane aj tvojím obľúbeným kúskom, keď zrovna nemáš náladu na niečo uletenejšie. Rozmaznávaj svoje nohy a dopraj im pohodlie týchto štýloviek!

>>> Všetky tenisky DC shoes nájdeš tu <<<

Ku každým teniskám patrí nedomysliteľne aj oblečenie. Značka DC shoes (napriek názvu) sa venuje aj výrobe lifestylového oblečenia. To v ponuke aranburu nechýba nepretržite už 10 rokov. Keď si ho poriadne prezriete, zistíte, že oblečenie ide s teniskam ruka v ruke a dá sa dokonale kombinovať.

>> Oblečenie DC shoes prezri tu <<

Prečo nakúpiť v aranburu ?

- Sme ekologický ! záleží nám na životnom prostredí.
Doručujeme do 24 hodín
Doprava nad 50€ zadarmo
14 dní na vrátenie tovaru bez starostí
sme malá rodinná firma a snažíme sa robiť všetko tip top