Intervjú Aranburu #5

 AHOJTE ARANBURÁCI! pripravili sme pre vás ďalší veľmi zaujímavy rozhorovor! Tentokrát v ňom budeme spovedať @senderak, ktorý nám porozprával o svojom módnom vkuse. Marko sa nám pred objektív postavil v novinkách z kolekcie VANS.  

Za fotky ďakujeme našej šikovnej fotografke @klaudipoloncova . 

Volám sa Marko Senderák, pochádzam zo Svitu, mám 24 rokov. Momentálne ale žijem v Bratislave, kde som sa vrátil po 4 rokoch v zahraničí, kde som študoval. Venujem sa tvorbe videií a mám na to aj firmu WE DONT CARE WE CREATE, ktorá sa okrem produkčnej časti a tvorbe videií venuje budovaniu komunity a prepojeniu tvorcov. Celkom podrobne to zdieľam aj na svojom Instagrame a Youtube.  

?#1 Čo ty a móda?   
Móda sa mi veľmi páči, no zatiaľ sa jej nejako intenzívne nevenujem. Snažím sa obliekať, tak aby som to bol ja, aby som sa cítil komfortne a fresh. Myslím, že ak máš na sebe veci v ktorých veríš, že si sám sebou, urobia ťa atraktívnym. Určite by som sa chcel postupne tomu venovať aj viacej, ale momentálne investujem svoj čas a financie do projektu a firmy. 

?#2 Na aké príležitosti využívaš športovú módu?  
Nejako to neriešim, moj štýl oblečenia je poskladaný a inšpirovaný z viacerých štýlov, no stále je tam niečo športové, najčastejšie sú to tenisky. 

?#3 Ktorý brand máš najradšej? 
Keď sme pri teniskách, tak to bude určite Nike a Vans. Nike som si išiel od detstva, kedy som hrával basketbal a vansy zase, keď som robil freestylové lyžovanie. Je to súčasť kultúry a na bežné nosenie si teraz najviac idem VANS, ktoré tvoja aj väčšinu mojich tenisiek. Je to aj hlavne preto lebo momentálne si nepotrpím na nejakej predraženej obuvy a peniaze radšej investujem do seba a videí.  

?#4 Čo @senderak a tenisky?  
Tu som už asi z časti odpovedal v predchádzajúcej otázke. 90% času nosím tenisky. Keď si chlap dá tenisky, rifle,tričko, prípadne rifľovú bundu, ktoré teraz nosím veľmi rád, nemá to čo pokaziť. Tenisky sú pre mňa každodennou záležitosťou ako v prác, tak pri športe a voľnom čase.  


 ?#5 Klasické tenisky alebo radšej experimentuješ? 
Niekedy som sa viacej zaujímal aj o tie unikátnejšie modely. TIe väčšinou stoja niekoľko stoviek a fakt si radšej kúpim nový objektív alebo pôjdem niekam cestovať ako mať boty za 5 kíl a sedieť doma. Mám asi 5 rôznych modelov VANS OLD SKOOL, takže povedal by som, že som skôr taká klasika s ktorou rád experimentujem. 

?#6 Máš k nejakým teniskám spomienku?  
Žijem dosť naplno takže spomienky si myslím, že mám v každých. Momentálne mám, ale najviac OLD SKOOLOV, takže asi to je model, ktorý nosím najradšej v poslednej dobe. Pamätám si na svoje prvé Jordany, vtedy to bola veľká vec mať také niečo a ešte keď si hral basketbal. Kúpil som si ich za peniaze z brigády, boli celé biele a večer som si ich zobral na párty. Cestou domov, dajme tomu, že mi prišlo "ZLE" :D a tie tenisky som si zašpinil, tak že už nešli vyčistiť a musel som ich vyhodiť. 

?#7 Ako často dopĺňaš botník? 
Asi podľa potreby, alebo keď fakt vidím niečo, čo sa mi veľmi páči. O tenisky sa snažím starať, ale nie vždy sa mi to podarí. Dbám na to, aby neboli špinavé, inak to veľmi neriešim. 

?#8 Čo ťa ovplyvňuje pri výbere tenisiek? 
Určite som ovplyvnený okolím a Instagramom, že čo sa nosí a z toho sa snažím si vybrať to svoje. Ja mám rád jednoduchosť a to mi vyhovuje najviac, no vždy sa tiadim tým, čo sa páči mne a mám určitý obraz o sebe ako by som chcel vyzerať a snažím sa tam postupne dostať. Tak ako rastiem v tom, čo robím sa mi mení aj pohľad na to, čo si oblečiem a aké mám aktuálne nastavenie v hlave. 

Tu nájdeš   >>   >>  >> TENISKY VANS OLD SKOOL   

Tu nájdeš   >>   >>  >> TENISKY VANS BOLD NI 

Tu nájdeš   >>   >>  >> TENISKY VANS SLIP-ON 

Na fotkách sú použité produkty z ponuky Aranburu >> nájdeš v sekciách tenisky tričká

Ak sa ti článok páčil a mala by si záujem o aranburu intervjú, tak neváhaj ani chvíľku ! 

Kroky sú veľmi jednoduché: 

  • pošli tvoj IG profil, alebo pár fotiek
  • napíš prečo by si to mala byť práve ty na mail klaudia@aranburu.sk 

Možno čakáme práve na teba! 

 

Prečo nakúpiť v aranburu ?

Sme ekologický ! záleží nám na životnom prostredí.
Doručujeme do 24 hodín
Doprava nad 50€ zadarmo
14 dní na vrátenie tovaru bez starostí
sme malá rodinná firma a snažíme sa robiť všetko tip top