Intervjú Aranburu #3

AHOJTE ARANBURÁCI ! pripravili sme si pre vás ďalší zaujímavý rozhovor! Tento raz v ňom budeme spovedať nádhernú @eltincita, ktorá nám porozprávala o svojom módnom vkuse. Krásna Tina nám zapózovala vo vecičkách VANS, ktoré jej neskutočne sadli!.Veď uznajte sami ! 

Fotky sa zas raz vydarili našej šikovnej fotografke @klaudipoloncova  

Ahojte, volám sa Tina. Som rodená Bratislavčanka. Vo svojom rodnom meste trávim polovicu času z roku a tú druhú na cestách. Milujem cestovanie, hlavne slnečné miesta, kde je more a život veselší a jednoduchší. Rada preto niekedy uniknem do teplých krajím. A to aj častejšie akoby som mala (smiech), ale pocitu nerozkážeš, či? Svojmu vnútornému hlasu som podriadila veľa vecí a rovnako aj robotu. V živote sa snažím nájsť správny balance medzi prácou a ,,životom". Rozhodla som sa preto pracovať online, som Social Media Manager a Visual Contetn Creator a zatiaľ sa toto rozhodnutie javí, ako jedno z mojich najlepších rozhodnutí.  

?#1 Čo ty a móda? 

Móda pre mňa znamený pocit a vyjadrenie. Vďaka móde môžeš načrtnúť kto si, čo máš rád/a, ako sa cítiš. Žena by si mala veriť, byť so sebou spokojná vtedy pôsobí sebavedome a je sama sebou. Čo je na žene snáď asi to najkrajšie, čo môže byť. 

 

Nejdem sa z módy zblázniť, ale sledujem ju. Zvyčajne si kúpim kúsky, ktoré sú v súčastnosti trendy a skombinujem ich s niečím veľmi basic. Móda dokáže do určitej miery ovplyvniť moje správanie, či vnímanie samej seba a ja sa naozaj vždy snažím ostať taká, aká som. Keď príde situácia, kedy sa necítim komfortne v tom, čo práve na sebe mám, dokážem byť grumpy. A áno viem, že to, ako sa žena cíti, to vyžaruje. (smiech) 

 

?#2 Na aké príležitosti využívaš športovú módu? 

Sport elegance- every day selfcare glance! Športovú módu milujem a znamená pre mňa štýl. Tá súčasná mi maximálne vyhovuje. Málokedy ma nájdete oblečenú v čisto elegantnom looku. Necítim sa tak úplne komfortne. Keď už aj siahnem po nejakých elegantnejších kúskoch, vo veľa prípadoch to vždy vybalancujem teniskami, či selfmade crop topom a podobne. 

 

?#3 Ktorý brand máš najradšej? 

Mám veľmi rada basic veci, ktor ľahko a štýlovo skombinuješ s čímkoľvek. Niekedy idem priamou čiarou do Zari, odkiaľ napr. elegantné dlhé nohavice skombinujem s teniskami VANS, či retro lookom súčasných modelov ADIDAS. Alebo denim, aaah one big love! Som jednoznačne denim girl haha! Verím, že žena vynikne práve v jednoduchej móde, ktorá nezatieni, ale práve podčiarkne jej krásu a osobnosť.  

 

?#4 Čo ty @eltincita a tenisky? 

Okrem čiernych boots na šnurovanie sú to práve tenisky, v ktorých ma môžete vidieť najčastejšie. Rada ich nosím k čomukoľvek. Aj k šatám. Nemám rada napr. taký ten prvoplánový hot look. Preto, keď aj zvolím niečo vyzývavejšie, vo veľa prípadoch to zvyknem stlmiť práve štýlovou športovou obuvou. 

 

 

?#5 Klasické tenisky alebo radšej experimentuješ? 

Mám rada basic farby a minimalistické kúsky. Biela, čierna, či krémové odtiene. Už aj keď siahnem po modely, ktorý je viac unikátny, väčšinou je v bielej farbe, pretože biela človeka málokedy omrzí.  

 

?#6 Máš k nejakým teniskám spomienku? 

Obuv si veľakrát asociujem k miestam, kde som konkrétne tenisky nosila najčastejšie. Podobne, ako keď sa vám pocit, či osoba vybaví na základe piesne, alebo vône. 

 

?#7 Ako často dopĺňaš botník? 

Značky ako VANS, CONVERSE, či Dr. Martens v mojom šatníku vydržia niekoľko rokov. Sú to také nesmrteľné klasiky. Trendové kúsky s unikátnym lookom tak, ako do môjho šatníka prišli, tak aj odídu. (smiech). Väčšinou ma bavia, tak dve sezóny, pokiaľ nepríde opäť niečo nové na čom si ľudia uletia a ja sa nechám touto vlnou strhnúť. 

 

?#8 Čo ťa ovplyvňuje pri výbere tenisiek? 

Veľakrát si vyberám tenisky podľa vlastného vkusu. Niekedy ma do istej miery dokáže ovplyvniť aj Instagram, pretože Instagram je nekonečná vizuálna platforma plná inšpirácie. Inokedy zase, keď sa neviem rozhodnúť medzi viacerými modelmi, čo sa stáva často, keďže som váha nerozhodná, idem po radu ku kamarátkam, ktoré dobre poznajú mňa a vedia, čo ku mne sedí a čo nie.  

 

Tu nájdeš   >>   >>  >> TENISKY VANS SK8-HI 

 

 

Tu nájdeš   >>   >>  >> TENISKY VANS OLD SKOOL 

 

Na fotkách sú použité produkty z ponuky Aranburu >> nájdeš v sekciách tenisky tričká

Ak sa ti článok páčil a mala by si záujem o aranburu intervjú, tak neváhaj ani chvíľku ! 

Kroky sú veľmi jednoduché: 

  • pošli tvoj IG profil, alebo pár fotiek
  • napíš prečo by si to mala byť práve ty na mail klaudia@aranburu.sk 

Možno čakáme práve na teba! 

 

Prečo nakúpiť v aranburu ?

Sme ekologický ! záleží nám na životnom prostredí.
Doručujeme do 24 hodín
Doprava nad 50€ zadarmo
14 dní na vrátenie tovaru bez starostí
sme malá rodinná firma a snažíme sa robiť všetko tip top