Intervjú Aranburu #2

AHOJTE ARANBURÁCI ! pripravili sme si pre vás ďalší zaujímavý rozhovor! Tento raz v ňom budeme spovedať fitness trénerku @fitkaja, ktorá nám toho prezradila dosť. Tak sa na to pozrite! :-) 

Fotky nám ako vždy pripravila naša @klaudipoloncova
Za úžasné priestory na fotenie ďakujeme @spartakusfightgym

Volám sa Klaudia, preferujem však oslovenie Kaja. Som z Trebišova, avšak teraz žijem v Trnave, keďže tu študujem na vysokej. Mám 21 rokov a od mojich rovesníkov sa odlišujem asi tým, že nevediem typický vysokoškolský život, venujem sa cvičeniz a taktiež som osobnou trénerkou fitness v Spartakus fight gym. 

Na fotkách sú použité produkty z ponuky Aranburu >> nájdeš v sekciách tenisky tričká

?#1 Čo ty a móda? 

Móda je odrazom našej osobnosti, keďže sapohybujem často vo fitku, prispôsobujem tomu svoje oblečenie, ktoré by malo byť určite pohodlné. Je to určite dôležité, keďže tým, že cvičím si nemôžem obliecť každý typ oblečenia, nie som konfekčná veľkosť. :'-D 

?#2 Na aké príležitosti využívaš športovú módu?

Mám len dve nálady, čo sa týka oblečenia. Buď absolútne neriešim čo si oblečiem, alebo naopak to zladím do detailu. 



?#3 Ktorý brand máš najradšej? 

V Poslednej dobe ma zaujala značka Twinzz, ktorá má dostatok športového oblečenia. Fotila som snimi aj pár fotiek. Je mi sympatické, že je to slovenská značka. Väčšinou tiež nosím značku, ktorú pozná asi každý z nás - Calvin Klein, nie len, čo sa týka oblečenia, ale taktiež spodného prádla, páči sa mi, že pri tejto značke je v jednoduchosti krása.  

?#4 Čo @fitkaja a tenisky? 

Dennodenne nosím tenisky, keďže je to asi najvhodnejšia obuv, keď trénujem buď seba alebo niekoho iného, v ktorej trávim naozaj veľa času. Značku moc neriešim, ale mám napr. rada Pumy, či Adidas. Mám ich rada avšak ak si to vyžaduje aj situácia, viem byť aj za dámu. 

?#5 Klasické tenisky alebo radšej experimentuješ? 

Nevyberám si jeden typ tenisiek, keď sa mi páčia a viem sa k nim prispôsobiť podľa šatníka, rada zvolím aj niečo, čo nie je úplne bežné. 

?#6 Máš k nejakým teniskám spomienku? 

Asi som nemala žiadne také, ktoré by mali k môjmu srdcu veľmi blízko. 

?#7 Ako často dopĺňaš botník? 

Niekedy príde z ničoho nič myšlienka, že si niečo chcem kúpiť a väčšinou sú to práve tenisky/topánky alebo kabelky - typická žena.  

?#8 Čo ťa ovplyvňuje pri výbere tenisiek? 

Nerada sa opakujem po druhých, niekto mi môže byť inšpiráciou, ale môj názor je taký, že každý z nás je jedinečný a svoj štýl si určuje sám. 

Na fotkách sú použité produkty z ponuky Aranburu >> nájdeš v sekciách tenisky tričká

Ak sa ti článok páčil a mala by si záujem o aranburu intervjú, tak neváhaj ani chvíľku ! 

Kroky sú veľmi jednoduché: 

  • pošli tvoj IG profil, alebo pár fotiek
  • napíš prečo by si to mala byť práve ty na mail klaudia@aranburu.gmail.com 

Možno čakáme práve na teba!