Medzinárodný deň nosenia červenej farby! Vieš o ňom?

Vedeli ste, že 2.2.2018 je deň nosenia červenej farby? Myslíš, že to je náročné zladiť sa do červenej? Tak ťa vyvrátime z omylu! Ak si nevieš poradiť, tak sa nechaj inšpirovať našimi fotkami, ktoré sme si pre teba pripravili. Nie je podmienkou, že v tento deň musíš byť od hlavy až po päty v červenej, kľudne sa môžeš inšpirovať aj v úplne iný deň a nemusí byť všetko červené.  

Inšpiruj sa a využi tento deň. Zadaj zľavový kód : cervena a dostaneš 5% zľavu na nákup. Podmienkou je kúpiť produkt, ktorý má na sebe aspoň trochu červenej farby. Na našom webe nájdeš veľa červeného oblečenia a červených tenisiek.

1. Dámsky outfit

Pohodlná kockovaná košeľa Vans, ktorú môžeš kľudne nosiť aj ako šaty. A vieš prečo? Lebo táto košeľa je pánska, tak nakukni do priateľovej skrine, alebo ho poteš novou a môžete si ju striedať. Boty boli hračka. Členkové tenisky Vans z kolekcie Peanuts so Snoopym dopasuješ skoro ku všetkému a kto má Vansové tenisky, tak určite by takýto kúsok chcel aj u seba doma. Keďže je chladnejšie, nechýba ani červená Adidas Equipment bundička. Čerešničkou na torte je Vansova čapica


 

2.Pánsky outfit

Zvolili sme jednoduchú a pohodlnú klasiku a to červené tričko New Era a v tej istej značke basketbalovú bomber bundu Chicago Bulls. Na nohy nesmrteľnú klasiku a to členkové červené Converse tenisky a New Era šiltovka tímu Atlanta Braves.

3. Pánsky outfit

Ako druhý pánsky outfit je podšitá červená bunda Adidas Originals s veľkým bielym logom na prednej strane, sťahovacou kapucňou a hlavne ti v nej nebude zima. Ako posledný doplnok je šiltovka New Era s logom LA Dodgers. 

Takže hybaj na web a použi kód cervena a získaj 5% zľavu na niečo červené. 
 

článok pripravila @katkaselecka
fotky pripravila @klaudipoloncova