Dámska kolekcia vans tenisiek na jar 2019

Vans sa teší veľkej popularite a my našu ponuku od tejto Kalifornskej značky neustále rozširujeme. Inak tomu nie je ani pri novej jarnej kolekcii, veď presvedčte sa sami.

Model Slip on classic

Netreba ich predstavovať, nakoľko sú to najznámejšie bezšnúrkové tenisky na svete. Svoju mega popularitu si získali v roku 1982 vo filme "Fast Times at Ridgemont High ". Tenisky boli takou ústrednou časťou filmu, že ich potom chcel doslova každý.

Model Old Skool

Tradičná Vansová vlnka na boku tenisky , tiež známa pod názvom side stripe shoes doslova valcuje. Prakticky ju vidíme všade, vo filmoch, v seriáloch, na celebritách, na kamošoch a na sebe. Tenisky sú skrátka evrgrínový másterpís. Ak ich ešte nemáš tak rozhodne pozri našu ponuku.

Model authentic

Zo začiatku vo Vanse označovali tenisky číslami, až neskôr sa zači používať slovné názvy ako poznáme dnes. Style #44 dnes poznáme ako model vans authentic. Ide o jednoduchú siluetu, ktorá je tu s nami nepretržite už od roku 1966 !

Model Era

Skateboardisti boli jedna z prvých skupín, ktorá si obľúbila tenisky Vans, najmä vďaka ich podrážkam. V roku 1976 bol vytvorený model s označením #95 ktorý bol konštruovaný podľa Tonyho Alvu. Prakticky dostal model authentic prvky navyše (napr lem okolo členka) aby mali lepšiu stabilitu a ochranu nohy. To je model #95 dnes známy ako tenisky vans ERA.

Model Sk8 hi 

Skejťákov sme už raz spomínali, ale práve na ich inšpiráciu bol vytvorený modek SK8-HI, lebo mal ešte viac ochrániť členky a hľa po 41 rokoch tu máme nezameniteľnú vans siluetu (predstavené bolo v roku 1978).

Večný dizajn, ktorý si obľúbilo milióny ľudí svedčí o tom, že značka vans stavia na svojej tradícii. Všetky tenisky z fotiek tu u nás na webe.

Ku každým teniskám patrí aj to správne oblečenie. Pozri si aj ponuku tričiek Vans a mikín Vans.

Prečo nakúpiť v aranburu ?

- Sme ekologický ! záleží nám na životnom prostredí.
Doručujeme do 24 hodín
Doprava nad 50€ zadarmo
14 dní na vrátenie tovaru bez starostí
sme malá rodinná firma a snažíme sa robiť všetko tip top