Aranburu snowboard kemp 2018

Začínaš so snowboardingom, alebo jazdíš už dlho a chceš posunúť svoje jazdenie o level vyššie? Tak si pozorne prečítaj o snowboardovom aranburu kempe !



Čo je to aranburu kemp?
Od roku 2011 ti v aranburu prinášame možnosť posunúť svoj snowboarding o level vyššie. Pravidelne každý rok organizujeme 5 dňový snowboardový kemp, na ktorom učíme začiatočníkov prvé snowboardové oblúky, ale aj pokročilých jazdcov, ktorých naučíme jazdiť v snowparku.

Kedy a kde sa koná aranburu kemp?
Novinkou roku 2018 je to, že robíme kempy 2. Prvý je v termíne od 17-21 marca a druhý kemp je od 21-25 marca. Kemp býva pravidelne v stredisku Winter park Martinky, kde v spolupráci so strediskom pripravíme snowpark s prekážkami rôznej úrovne obtiažnosti.

Ako vyzerá bežný deň kempu?
Začíname raňajkami (okolo 08:00), kde sa predstaví denný program. Najneskôr o 09:00 sme už všetci v parku a jazdíme s koučami. O 12:00 je obed a o 13:00 opäť zarezávame na svahu. Poobedný program začína o 16:00, kde si zacvičíme jogu, alebo rôzne iné pohybové aktivity. 18:00 je večera. Prakticky ihneď po večeri o 19:00 začína večerný program, kde sa budeme venovať rôznym snowboardovým témam (údržba snowboardu, účasť prisľúbili jazdci z lib techu, burtonu, DC shoes a Horsefeathersu ! )



Ubytovanie a stredisko?
Winter park Martinky sú našou srdcovkou. Je to naše zimné prechodné bydlisko a práve preto si ani neviem predstaviť, že by sme kemp robili niekde inde. V spolupráci so strediskom pripravíme park priamo pre kemp tak, aby poskytol možnosti skúsenejším jazdcom, ale aj úplným začiatočníkom. Komfort z jazdenia zabezpečuje 6 sedačková lanovka. Hotel Martinské hole nám poskytne perfektné perfektné zázemie pre workshopy v poobedných hodinách.

Kto ťa bude koučovať?
Celá výuka sa deje pod drobnohľadom rokmi ostrieľaných skúsených inštruktorov. Hlavného head kouča nám opäť robí legenda slovenského snowboardingu Michal Husár.


Čo to koštuje?
Cena kempu je od 210-250€ v závislosti od veku účastníka a či sa už v minulosti kempu zúčastnil. V cene kempu je zahrnuté ubytovanie, celodenné stravovanie (raňajky, obed, večere), skipas, snowboardový kouč a bohatý sprievodný poobedný program.

Kde sa zaregistujem?
Všetky informácie nájdeš na stránke www.aranburucamp.sk .

Ilustračné video z kempu v roku 2016.