Aranburu plný namakaných noviniek

Čaute aranburu priatelia!

Jar sa nezadržateľne blíži a ty sa určite rozhliadni a zaobstaraj si nejaký nový kúsok. Je čas, kedy sa naše sklady naplnili najnovšími a najhorúcejšími novinkami, a preto by ste to nemali prehliadnuť. Chystáme pre Vás mnoho inšpiračných článkov, ktoré nájdete na našom blogu alebo instagrame.

Určite je z čoho vyberať, pretože nový tovar hýri rôznymi farbami, novým dizajnom, ale samozrejme značky ako DC shoes, Vans a Adidas si zachovali aj svoj stály obľúbený dizajn. Tak čo, pojdeš do farieb alebo do nesmrteľnej klasiky?

MIKINY

Upgradni svoj šatník o novú mikinu, ktorá sa stane tvojou láskou na prvý pohľad. Zaujme ťa viac mikina Adidas alebo nadupaná mikina DC shoes ?

TENISKY

Naše zásoby dopĺňame celou kopou krásnych tenisiek, medzi ktorými si nájdeš isto aj svojich favoritov.

Tenisky adidas si pre nás opäť pripravil jedinečné modely, ktoré jednoducho musíš vidieť.

Model Adidas Tubular Doom sock v šedom prevedení, ťa uchváti nielen svojim vzhľadom, ale aj nezameniteľným pocitom, keď si ich obuješ!

DC shoes tenisky predstavuje krásne žlté tenisky DC Tonik, ktoré tvoj outfit rozžiaria na celú ulicu.

 

 Vans ako vždy trafil klinec po hlavičke a predstavuje nám nové modely authentic, chukka low, Vans Gilbert Crockett. Ale samozrejme sme pre Vás nezabudli doskladniť aj obľúbené "večne mladé" tenisky Old skool.

No čo máte vybratých svojich favoritov? Ak náhodou nie, tak nezúfajte, v našej ponuke ich máme oveľa viac a nové modely budú stále len a len pribudáť a my Vám ich všetky s radosťou predstavíme! 

článok aj fotky pripravila @klaudipoloncova