Adidas X AriZona tenisky plné chuti

Adidas si pripravil na jesenú sezónu novú špeci kolekciu v spolupráci s arizonou. Pozreli sme sa na toto spojenie detailnejšie.

Na slovensku pod názvom Arizona identifikujeme skôr jeden z amerických štátov, no každý američan pod týmto názvom pozná aj jeden z najoblúbenejších nápojov súčasnosti. 

Spoločnosť Arizona Beverage company bola založená v roku 1992 a preslávila sa tým, že deklarovala predaj veľkej plechovky ľadového čaju (680ml) za ikonických 99centov. Ľadové čaje arizona sa okrem nenapodobiteľnej chute vyznačujú aj tým, že sa nepúšťajú do veľkých reklamných kampaní, nepodliehajú aktuálnym trendom. Jednodocho firma verí svojmu produktu a ponúka ho už desiatky rokov rovnako a spolieha sa skôr na kvalitu a dobré meno spoločnosti.

Presne tieto dôvody sa páčili aj ľuďom v adidase a po vzájomnej dohode vytvorili kolekciu tradičných adidas tenisiek „continental vulc“ v spojení s dizajnom tých najtradičnejších príchutí tohto osviežujúceho nápoja. 

Ihneď ako sme kolekciu dostali vedeli sme kam patrí. Poriadne sme ju vychladili a takto vám ju môžeme predstaviť. Aby to nebolo len o pekných fotkách a dizajnoch pripravili sme AKCIU. Ak si kúpiš tenisky, alebo šlapky z kolekcie Adidas X Arizona pribalíme ti do balíka ľadový čaj Arizona zadarmenko!


Celú kolekciu nájdeš tu
adidas X AriZona