5 TOP tenisiek, ktoré musíš na sezónu mať! Aké sú to?

Teplé dni už  začínajú byť na dennom poriadku, a preto by sme ti chceli predstaviť pár modelov tenisiek, ktoré sú zaručeným hitom roka a nemali by chýbať v tvojom botníku.

1. ADIDAS SUPERSTAR

Na celom svete nájdeš len zopár tenisiek, ktoré by sa mohli pýšiť svojou známosťou a obľúbenosťou v toľkých krajinách. Tenisky Adidas superstar sú jednými z nich! Ak ešte nemáš kúsok, ktorý dopasuješ k hocijakému letnému outfitu, tak sa práve pozeráš na správnu voľbu.

2. VANS STYLE 36 DECON

Tenisky Vans inšpirované kalifornským surferom Dane Reynoldsom s motívom jing jang sa tento rok zapáčili mnohým z vás, a preto tu nesmú chýbať. Ak by sme mali vybrať tenisky podľa farby, ktoré patria medzi hity tohto roka, tak by sme medzi ne určite zaradili červené tenisky. V našej ponuke ich nájdeš viac než dosť, tak to určite popozeraj.

3. TENISKY CONVERSE

Ako by to bolo, keby tu chýbali klasiky converse. V aranburu ich nájdeš v každej farbe. Tak, pre ktoré sa rozhodneš ty? Členkové converse alebo nízke converse?

4. ADIDAS DEERUPT

Tenisky adidas Deerupt nedávno otriasli svetom. Pýšia sa nielen moderným vzhľadom, ale aj úplným pohodlím. Míňajú sa nám ako teplé rožky, tak si aj ty uchmatni rýchlo jeden pár! Nájdeš ich v šedej farbe, bielej farbe         čiernej farbe, ružovej farbe a v červenej farbe.

5. TENISKY NEW BALANCE

New balance v našej ponuke máme len od tohto roku, ale nemôžme na ne zabudnúť. Vyber si z našej ponuky tenisky new balance podľa tvojho vkusu. 

článok aj fotky pripravila @klaudipoloncova