Roxy & Rip Curl

Aj my v aranburu sa tešíme, že na teplomeroch nám krasne stúpa teplota. Preto sa chceme s tebou podeliť o najnovšie kúsky na jar a leto od značiek Roxy a Rip Curl

RIP CURL

Surferská značka Rip Curl prichádza aj túto sezónu so zaujímavými kúskami. Aranburu ti prináša malú ochutnávku tričiek Rip Curl s letnými motívmi. 

BUĎ PRIPRAVENÁ NA LETO V ROXY TIELKACH

Značka Roxy je známa svojou farebnosťou a kvalitnými materiálmi. Ak chceš čo najrýchlejšie prilákať letné horúčavy, čekni tieto cool Roxy tielka.

ZLAĎ SA ŠTÝLOVO

Samozrejme vonku je ešte chladnejšie, tak si prehoď nejakú brutálnu mikinu od Roxy. Svoj outfit privedieš k dokonalosti, správnymi doplnkami, či už je to malá kabelka do mesta alebo väčšia, kde sa zmestí všetko, čo potrebuješ. 

LETNÉ BOTIČKY

Ak ti bude v teniskách teplo a balerínky nie sú tvojou šálkou kávy, máme krásne espadrilky, ktoré sú už viac sezón módnym hitom. 

UŽI SI TEPLÉ DNI NA LONGBOARDE

Keď budeš brázdiť ulice, svoju hlavičku môžeš ochrániť pred horúčavami štýlovým klobúkom. Takéto namakané longboardy a skateboardy nájdeš v našej kamennej predajni, ale nezúfaj, ak nie si z Trnavy, postupne ich nahadzujeme aj na náš e-shop.

Článok pripravila @julia.3zmova
Fotky pripravila @klaudipoloncova